راهنمای خرید هاست برای کسب‌‌ و‌ کارهایی که از اینستاگرام درآمد کسب می کنند

راهنمای خرید هاست برای کسب‌‌ و‌ کارهایی که از اینستاگرام درآمد کسب می کنند

علی مرادی

در صورتی که از طریق اینستاگرام کسب درآمد می کنید و نیاز به راه اندازی سایت دارید ولی آشنایی با هاست و ندارید و نمی دانید که از کجا باید فعالیت خود را شروع کنید این راهنما مناسب شما است. در این مقاله قصد داریم کسب و کار هایی که در اینستاگرام فعالیت می کنند را جهت خرید هاست راهنمایی کنیم.

در ادامه به مواردی اشاره می شود که باید هنگام راه اندازی وب سایت خود حتما به آن ها توجه کنید.

یک دامنه مناسب خریداری کنید:

نام دامنه شما که به عنوان آدرس وب سایت شما نیز شناخته می شود، اغلب نقطه ورود به سایت شما است. مهم است که برای اهداف قابلیت استفاده و همچنین برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) تأثیر خوبی بگذارد. در اینجا چند نکته برای ایجاد یک نام دامنه بهینه وجود دارد:

  • املای آن را آسان کنید. سعی کنید از کلمات عامیانه، ساختگی یا به شدت باطنی استفاده نکنید.
  • آن را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. هر چه کوتاه تر باشد، به خاطر سپردن و تایپ صحیح آن آسان تر است.
  • از پسوند دامنه مناسب استفاده کنید. سعی کنید همیشه آن را یک نام دامنه .com قرار دهید (برخلاف .net، .co و غیره) مگر اینکه استفاده از پسوند دیگری مانند .gov، .edu، یا .org مناسب تر باشد.
  • از اعداد و خط فاصله دوری کنید. آنها به سختی به خاطر سپرده می شوند و کمتر از نام های دامنه فقط کلمه ای ظریف و به یاد ماندنی هستند، و ممکن است در هنگام صداگذاری نام دامنه اشتباه متوجه شوند.
  • اطمینان حاصل کنید که به یاد ماندنی است. با وجود وب‌سایت‌های بسیار زیاد در اینترنت، مهم است که نام وب‌سایت شما جذاب باشد تا مردم نحوه دسترسی به آن را در آینده به خاطر بسپارند.

خرید هاست از یک میزبان مناسب

خرید هاست از یک میزبان مناسب:

میزبان وب سایت (یا گاهی اوقات به عنوان ارائه دهنده میزبانی وب سایت شناخته می شود) شرکتی است که فناوری و خدمات لازم برای مشاهده وب سایت در اینترنت را ارائه می دهد. شما نام دامنه خود را به ارائه دهنده هاست خود متصل می کنید تا زمانی که کاربران از آدرس وب سایت شما بازدید می کنند، وب سایت شما که در حساب میزبانی خود ذخیره می کنید به آنها نشان داده شود.

در اینجا چند دستورالعمل برای انتخاب یک برنامه میزبانی وب سایت خوب آورده شده است:

  • یک طرح میزبانی «سرور اختصاصی» گران‌ترین گزینه است اما باعث می‌شود وب سایت شما بهترین عملکرد را داشته باشد. داشتن یک برنامه سرور اختصاصی به این معنی است که ماشین سرور فیزیکی به طور کامل به سایت شما اختصاص داده شده است. بنابراین، همه منابع متعلق به شما هستند و تا زمانی که فناوری بهینه باشد، از یک برنامه میزبانی مشترک امن تر است. با این حال، بسیار گران‌تر از آن چیزی است که اکثر مشاغل کوچک معمولاً مایل به پرداخت هستند. هنگامی که یک سایت با عملکرد بسیار بالا دارید، ممکن است این همان چیزی باشد که به آن نیاز دارید، اما برای اکثر مشاغل اولیه و کوچک بیش از حد است.
  • مصالحه ای که من معمولاً توصیه می کنم یک برنامه میزبانی “سرور خصوصی مجازی” (VPS) است که بهترین های هر دو جهان را ارائه می دهد. VPS ماشینی است که به عنوان چندین ماشین پارتیشن بندی شده است، که به آن مقرون به صرفه ای مشابه با هاست اشتراکی می دهد، با پتانسیل امنیتی و عملکردی مشابه به عنوان یک برنامه میزبانی سرور اختصاصی.
  • اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبان شما دارای پشتیبانی تلفن و یا تیکت است تا در صورت بروز مشکل بتوانید به سرعت به شما کمک شود. پشتیبانی ایمیل اغلب ممکن است خیلی طول بکشد و زمانی که یک مشکل نیاز به حل فوری دارد، خسته کننده شود. پشتیبانی تلفنی بهترین است، اما تیکت نیز به خوبی کار می کند.
  • برای دسترسی به سرور شما باید یک رابط کاربری آسان مانند cPanel وجود داشته باشد. شما نمی خواهید برای مشاهده محتویات سرور خود و ایجاد تغییرات از دستورات ترمینال استفاده کنید، مگر اینکه بتوانید یک مدیر سرور حرفه ای را برای کمک به خود استخدام کنید.
  • بررسی کنید تا ببینید چه نوع امنیت سرور در سرور مورد نظر شما وجود دارد. شما می خواهید بتوانید از طریق پروتکل انتقال فایل امن (SFTP) به سرور خود دسترسی داشته باشید. باید روزانه از محتوای سرور شما نسخه پشتیبان تهیه شود. همچنین باید یک روش آسان با یک یا دو کلیک برای نصب گواهینامه های لایه سوکت های امن (SSL) وجود داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که شرکت میزبان به طور منظم تعمیر و نگهداری امنیتی را انجام می دهد.

بهترین سیستم مدیریت محتوا را پیاده سازی کنید:

سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک برنامه یا برنامه نرم افزاری است که برای ایجاد و مدیریت محتوای دیجیتال استفاده می شود. یک CMS خوب به شما کمک می کند تا سایت خود را حفظ کنید و برای استفاده از آن به دانش فنی زیادی نیاز ندارید. شما باید یک CMS را انتخاب کنید که برای نیازهای منحصر به فرد شما طراحی شده باشد. سیستم های مختلف به دلایل مختلفی مانند کاربر پسند بودن، توسعه پذیری و بودجه استفاده می شوند.

در زیر برخی از سیستم های محبوب با شرح نقاط قوت و ضعف آنها آورده شده است.

وردپرس: وردپرس محبوب ترین CMS جهان است. این یک انجمن پشتیبانی فعال و گسترده و افزونه های مفید زیادی برای گسترش عملکرد سایت شما دارد. (و اگر نمی توانید افزونه ای را پیدا کنید که کاری را که می خواهید انجام دهد، به راحتی می توانید یک توسعه دهنده وردپرس را پیدا کنید که بتواند یکی برای شما بسازد!) وردپرس نیز رایگان است و نصب آن نسبتاً ساده است. اکثر توسعه دهندگان وب سایت با آن آشنا هستند، بنابراین یافتن فرد یا آژانسی که بتواند روی سایت شما کار کند کار سختی نیست. من معمولاً به کسب و کارهای کوچک توصیه می کنم که از وردپرس برای ایجاد وب سایت های خود استفاده کنند، به دلیل انعطاف پذیری و گسترش آن.

با این حال، باید توجه داشت که بزرگترین ضعف وردپرس امنیت است به دلیل محبوبیت بسیار زیاد، هکرها آن را بیشتر هدف قرار می دهند. سایت وردپرس شما باید به طور مرتب نگهداری و ایمن شود تا هک نشود. همچنین، ایمن سازی تک تک افزونه های شخص ثالث دشوار است، بنابراین ایمن نگه داشتن سایت وردپرس شما باید از طریق بهترین شیوه های مختلف یک تعهد مستمر باشد (بررسی اینکه آیا افزونه های شما در چند ماه گذشته به روز شده اند یا خیر، مطمئن شوید که این یک تعهد است. افزونه ارائه شده در مخزن رسمی وردپرس، حذف فوری افزونه های استفاده نشده و غیره).

دروپال: دروپال یکی دیگر از CMS های محبوب است. بسیاری از مزایای مشابه وردپرس را ارائه می دهد، از جمله انعطاف پذیری، سهولت استفاده و یک جامعه پشتیبانی بزرگ. قابل ذکر است که این یک CMS امن تر از وردپرس است (ایمن تر از فعالیت های مخرب). با این حال، گزینه های افزونه یا تم زیادی ندارد، که باعث می شود توسعه کمتری داشته باشد.

جوملا: یکی دیگر از CMS های محبوب جوملا است! خارج از جعبه، سئو، امنیت و قابلیت های چند زبانه بهتری نسبت به وردپرس دارد. با این حال، با کمک چند افزونه، وردپرس از قابلیت های جوملا پیشی می گیرد.

وب سایت کسب و کار کوچک خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید:

سئو مجموعه ای از اقداماتی است که در وب سایت خود اعمال می کنید تا اطمینان حاصل کنید که موتورهای جستجو وب سایت شما را به طور مناسب فهرست و رتبه بندی می کنند و سپس آن را به کاربران موتورهای جستجو نشان می دهند. هنگامی که وب سایت شما توسط موتورهای جستجو خزیده می شود، با وب سایت هایی که محتوای مشابه دارند رقابت می کند. هرچه طراحی و محتوای وب سایت شما بهتر باشد، سایت شما در صفحات نتایج موتور جستجو بالاتر نشان داده می شود.

سئو عمدتاً شامل اقدامات زیر است:

  • تحقیق و پیاده سازی کلمات کلیدی
  • کد وب سایت بهینه
  • سرعت بارگذاری سریع
  • ایمن بودن و نصب گواهی SSL؛ SSL یک فناوری امنیتی استاندارد است که تضمین می کند داده های ارسال شده بین وب سرورها و مرورگرها خصوصی باقی می مانند
  • داشتن یک سایت سازگار با موبایل
  • وجود بک لینک های با کیفیت (لینک هایی در وب سایت های خارجی با محتوای مرتبط) که به سایت شما منتهی می شود
  • داشتن بسیاری از نظرات مثبت آنلاین (Google، instagram، Facebook و غیره)
  • استفاده از پیوندهای داخلی در سرتاسر سایت برای نگه داشتن کاربران در کلیک و خواندن
  • استفاده از رسانه های اجتماعی برای پیوند دادن به سایت خود (لینکدین، توییتر، فیس بوک، پینترست و غیره)

سئو یک فرآیند مداوم و بسیار مهم است که می تواند به معنای تفاوت بین نمایش در صفحه اول صفحات نتایج موتور جستجو (که منجر به ترافیک رایگان زیادی برای وب سایت شما می شود) یا صفحه ۳۰۰ (در نتیجه بدون ترافیک) باشد.

جمع بندی:

همانطور که پس از خواندن این مقاله می توانید متوجه شوید، ایجاد یک وب سایت بزرگ برای کسب و کار کوچک ممکن است به آن سادگی که ابتدا فکر می کردید نباشد. با این حال، اگر مراحل ذکر شده در این مقاله را دنبال کنید، کسب و کار کوچک شما شانس بسیار خوبی برای موفقیت در بازار آنلاین خواهد داشت.

برچسب ها: آموزش سئو

  • امیر گفت:

    سایتتون خیلی عالیه سرعت لودش

  • ارسال دیدگاه جدید