سرفصل های مقاله
شاید بعضی از شما همراهان عزیز شتابان هاست می خواهید DKIM SPF Globally را در سرور خود فعال کنید ولی نمی دونید این کار رو چطور انجام بدید پس ما رو همراهی کنید تا بهتون آموزش بدیم که این کار رو تو پنل WHM انجام بدید.
فعال کردن DKIM SPF Globally در WHM:
از نظر cPanel & WHM، سیستم بطور خودکار پرونده های DKIM یا (Domain Keys Identified Mail) و SPF یا (Sender Policy Framework) را برای همه اکانت های جدید فراهم می کند. با این حال، به طور خودکار این سوابق DNS را برای اکانت های موجود روی سرور فراهم نمی کند.
این ابزار سوابق DKIM و SPF را برای همه اکانت های روی سرور ایجاد می کند.
نکته: اگر دامنه در حال حاضر دارای سابقه SPF باشد، سیستم آدرس IP مناسب را از پرونده var/cpanel/mainip/ به رکورد موجود اضافه می کند.
این ابزار سوابق DKIM موجود را تغییر نمی دهد.
سوابق DKIM و SPF را با طی کردن مراحل زیر فعال کنید:
ابتدا وارد پنل WHM خودتون بشید.
و بعد، از قسمت DNS Functions روی گزینه Enable DKIM/SPF Globally کلیک کنید تا این ابزار برای شما به نمایش در بیاید.

در این صفحه برای فعال کردن سوابق DKIM و SPF برای همه اکانت های روی سرور، روی گزینه Proceed کلیک کنید.

سرور سوابق DKIM و SPF را برای همه اکانت های روی سرور به عنوان یک کار پس زمینه فراهم می کند.
به همین راحتی می توانید از این ابزار برای فعال کردن DKIM SPF Globally استفاده کنید. امیدواریم از این مقاله بهره لازم را برده و برای شما مفید بوده باشد.
ما رو تو شتابان هاست دنبال کنید.