I/O چیست؟

I/O چیست؟

علی مرادی

I/O مخفف “Input/Output” است و همانطور که از نامش پیدا است نشان دهنده ورودی و خروجی هایی است که در هاست شما پردازش میشود. به بیان دیگر I/O توان یا سرعت انتقال اطلاعات بین هارد دیسک و RAM سرور است. در یک سرور میزبانی یکی از مهمترین و کمیاب ترین منابع I/O است زیرا محدودیتی که در I/O انجام می شود تعداد و توان عملیات کاربران را که بر حسب KB/s است کنترل می کند و زمانی که بیش از حد مجاز استفاده شود عملیات کند و یا متوقف می شوند.

I/O Usage چیست؟ | ارور I/O Usage در سی پنل نشانه چیست؟

در ادامه با ما در شتابان هاست همراه باشید.

I/O چیست؟

در یک محیط میزبانی وب ، یک وب سرور باید ضمن ایجاد یک محیط سرور خوب و متعادل ، از صدها شاید هزاران سایت پشتیبانی کند. هرچه حساب ارائه دهنده شما روی سرور بیشتر شود ، I/O بصورت قابل توجهی کمیاب می شود و وب سایت ها کند می شوند. در حالی که هر میزبانی مناسب و معقول محدودیت های سختی را در بیشتر منابع ایجاد می کنند ، بعضی از آنها وجود دارند که باید فعالانه تنظیم شوند تا یک فرد یا یک حساب کاربری همه چیز را مصرف نکند.

سایتی که عمیلات های زیادی مانند عمیلات های خواندن و نوشتن در آن بسیار زیاد است باید مراقب مقدار و محدودیت I/O باشند زیرا ممکن است در زمانی که بیشتر از محدودیت از I/O استفاده کنند سایت دچار مشکل شده و بطور کامل قطع شود و بر روی سرور نیز تاثیر بگذارد.

بیشتر سرورهای لینوکس در محیط میزبانی اشتراکی امروز وب سرورهای Apache را اجرا می کنند. و بیشتر آن ها از اسکریپت های CGI و FastCGI پشتیبانی می کنند که به تعدادی زبان نوشته شده اند ، مانند پرل ، پایتون و محبوب ترین آن ها PHP. یک سایت به طور بالقوه می تواند تمام پردازنده ها ، IO ، منابع حافظه یا فرایندهای آپاچی را مصرف کند و این ممکن است سرور را به طور کامل متوقف کند. به همین دلیل محدودیت هایی طراحی شده اند.

این محدودیت ها به گونه ای طراحی شده اند تا اطمینان حاصل شود که هیچ وب سایتی نمی تواند سرعت سرور را کاهش دهد که بر همه افراد تأثیر بگذارد.

راه حل های استفاده بیش از حد از I/O:

اگر سایت شما یک سایت وردپرسی است افزونه P3-profiler را نصب کنید ، با این کار سعی افزونه سعی می کند بفهمد کدام یک از افزونه های شما از منابع بیشتری استفاده می کند.

در مرحله دوم حافظه نهان مانند W3 Total cache را نصب کنید ، این باعث می شود اکثر صفحات شما روی RAM قرار بگیرند و دیسک چند بار مورد استفاده قرار نمی گیرد.

سوم ، عملکرد سایتها و حساب خود را بهینه کنید تا مطمئن شوید آنها دیگر به محدودیت منابع حساب شما آسیب نخواهند رساند. در cpanel به بهینه سازی وب سایت رفته و کلیه مطالب را فشرده سازی کنید.

آخر اینکه ، با عضویت در cloudflare ، تمام سایت های خود را روی cloud قرار دهید ، این باعث می شود سایت شما سریعتر شود ، I/O شما را ذخیره می کند و حتی سایت های شما را از برخی سیستم های هک محافظت می کند.

امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه.

ما رو تو شتابان هاست دنبال کنید. 🙂

  • عمران جلیلب گفت:

    بادرود وسپاس فراوان از تلاشهای چشمگیر و ارزنده شما بزرگواران که فرآیند کوشش هایتان سبب بهره وری هرچه بیشتر ما از نوشته هایتان گردیده است .با ارج نهادن به همه ی تلاش های بسیار سودمند شما بهترین های آفرینش را برایتان آرزومندم .

  • ارسال دیدگاه جدید