VNC مخفف virtual network computing است. این یک سیستم اشتراک گذاری دسک تاپ است که به شما امکان می دهد یک کامپیوتر دیگر را از راه دور کنترل کنید. VNC با انتقال تمام حرکات صفحه کلید و ماوس از رایانه مشتری خود به رایانه مشتری بزرگ دیگر کار می کند. یک virtual network computing بستگی به پلتفرم دارد. این بدان معنی است که مشتری که روی یک نوع سیستم عامل کار می کند ، نمی تواند به سرور VNC که بر روی نوع دیگری از سیستم عامل کار می کند ، وصل شود.
انواع مختلفی از مشتری و سرور مختلف برای سیستم های مختلف مبتنی بر GUI در دسترس است. علاوه بر این ، یک سیستم محاسبات شبکه مجازی برای جاوا در دسترس است. برخی از برنامه های VNC فقط برای سیستم عامل ویندوز کار می کنند. VNC در ابتدا توسط یک تیم تحقیقاتی AT&T ساخته شده است ، اما سیستم های محاسبات شبکه مجازی در مدیریت امور تجاری و مصارف شخصی بسیار محبوب هستند.
در ادامه با ما در شتابان هاست همراه باشید.
این نوع سیستم ها کاربردهای مختلفی دارند که می توانند کارها و افراد را به طور یکسان نسبتاً آسان تر کنند. به عنوان مثال ، یک سیستم VNC می تواند به پشتیبانی فنی از راه دور کمک کند. این بدان معنی است که اگر در یک کامپیوتر مشکلی وجود داشته باشد ، یک شخص می تواند برای رفع هر مشکلی به شبکه آن رایانه وصل شود. این یک کاربرد عمده برای مشاغل است. همچنین توسط افرادی که مایل به کمک به دوستان یا اقوام در زمینه مشکلات رایانه هستند ، استفاده می شود.
افراد می توانند از VNC برای دسترسی از راه دور فایلها در رایانه های خاص در طیف گسترده ای از موقعیت ها استفاده کنند.
برای استفاده از virtual network computing نیازی به چیز زیادی ندارید. برای اتصال به رایانه ای که سرور را اجرا می کند ، یک اتصال TCP / IP شبکه ، یک سرور VNC و مشاهده گر VNC است. مشاهده گر VNC می تواند هر نوع مشتری باشد. حتی برنامه هایی نیز موجود است که به شما امکان می دهد مستقیم از تلفن همراه خود به رایانه خود دسترسی پیدا کنید.
امیدوارم این مقاله براتون مفید بوده باشه.
ما رو تو شتابان هاست دنبال کنید. 🙂