چگونه اولین پست های وبلاگ خود را ایجاد کنیم؟

چگونه اولین پست های وبلاگ خود را ایجاد کنیم؟

نیلوفر موسوی

بنا به دلایلی به نظر می رسد همه این روزها برای خود وبلاگ ایجاد می کنند. وبلاگ نویسی روش خوبی برای کسب درآمد بیشتر است. این کار راهی عالی برای رساندن صدا و تخصص شما به جهان است و  راهی جالب برای مستند سازی و نشر وقایع و دستاوردهای زندگی شما نیز می باشد.

نیاز نیست موارد خاصی را شنیده و یاد گرفته باشید. ساختن یک وبلاگ ، بسیار آسان و مقرون به صرفه می باشد. لازم نیست بدانید که چگونه کد گذاری کنید ، نیازی به آموزش در مورد طراحی وب ندارید و انتشار اولین پست شما کمتر از یک روز طول می کشد.

در اینجا برای کمک به شما یک مرور کلی از آنچه باید هنگام ایجاد وبلاگ و نحوه شروع کار با وردپرس یا سازنده وب سایت در نظر بگیرید ، انجام می دهیم.

در ادامه با ما در شتابان هاست همراه باشید.

نحوه ایجاد استراتژی محتوا برای وبلاگ در ۴ مرحله:

در واقع این کار یک معامله به حساب می آید. اگر شما اقدام به ساخت یک وبلاگ کنید ولی فعالیتی نداشته باشید و در آن پستی منتشر نکنید، مثل این است که در واقع وبلاگی هم ندارید و نمی توانید از این راه کسب درآمد کنید و مشتریانی را جذب کنید.

قبل از اینکه به فکر تهیه میزبانی برای وب سایت خود باشید، لازم است که بتوانید استراتژی محتوای وب سایت خود را برنامه ریزی کنید.

 

در اینجا چند نکته در مورد چگونگی انجام این کار می آوریم.

۱) با ذکر اهداف خود شروع کنید:

باید تعیین کنید که در پی به دست آوردن چه چیزی هستید و هدفتان از ایجاد وبلاگ مورد نظر چه بوده است.

اینکه آیا راهی برای پیشرفت تجارت شماست؟ آیا می خواهید تخصص خود را به اشتراک بگذارید؟ به امید شروع کار با بازاریابی وابسته در یک موقعیت خاص هستید؟ و… به عنوان اولین قدم ، اهداف خود را یادداشت کنید.

اهداف شما تعیین می کند که در چه زمینه و موضوعی پست خواهید گذاشت و چه موقع به آن هدفتان خواهید رسید. به عنوان مثال ، اگر می خواهید میزان ترافیک وب سایت خود را برای فروش محصولات از طریق تجارت الکترونیکی افزایش دهید، همچنین اگرقصد دارید رتبه بندی سئوی پست های خود را فزایش دهید، در اینصورت اغلب باید فعال باشید و پست بگذارید.

 

۲) مخاطب مورد نظر خود را مشخص کنید:

هرچه اهداف خود را مشخص تر کنید، مخاطبانتان با توجه به آن اهداف جذب می شوند. با این حال، مهم  این است که دقیقاً در ذهن خود تثبیت کنید چه کسی به محتوای شما علاقه مند است.

اینکه آیا شما در حال نوشتن برای جوانانی با درک بالا هستید؟ یا شاید در حال نوشتن برای یک نسل قدیمی و افرادی مسن تر هستید که به خانه داری و باغبانی علاقه مند هستند. یا مثلا برای افرادی که به موسیقی پاپ علاقه دارند می نویسید.

در نتیجه مخاطب مورد نظر برای انواع مختلف وبلاگ ها بسیار متفاوت خواهد بود. مخاطبان شما لحن وبلاگ، عمق مقالات و نوع بیان شما را تعیین می کنند.

به عنوان مثال اگر شما افراد جوان یا کسانی که از بهره هوشی خوبی برخوردارند را مخاطب خود قرار دهید، احتمالاً باید مطالب خود را با لحنی حرفه ای و تاثیر گذار بنویسید. یا برای مثال یک وبلاگ برای علاقه مندان به فرهنگ پاپ باید سرگرم کننده و جذاب باشد و وبلاگی که ممکن است برای افراد علاقمند به خانه داری و باغبانی باشد ، نیاز به گفتگو و توضیحات بیشتری دارد.

 

۳) یک تقویم محتوا ایجاد کنید:

آیا می دانید که ۴۴٪ از بازاریابان، تولید محتوا را مهمترین چالش خود معرفی کرده اند؟ شما ممکن است مسئول کل بخش بازاریابی نباشید اما مسئول بازاریابی وبلاگ خود هستید و ممکن است همین چالش ها را تجربه کنید.

برای از بین بردن این مشکل ، یک تقویم محتوا ایجاد کنید. مخاطبان خود را در نظر بگیرید که چه اطلاعاتی را جالب و قابل توجه می دانند.

مباحثی را انتخاب کنید که مخاطبان را به فکر فرو برد و همچنین موضوعاتی را انخاب کنید که فکر می کنید با سلیقه مخاطبانتان هم خوانی دارد. همچنین می توانید موضوعاتی را که به نظر خودتان جالب می باشد را نیز بعداً  به تقویم خود اضافه کنید.

برای کمک به شما در ابن مسیر، از ابزارهای بهره‌وری مانند asana ، CoSchedule و یا حتی تقویم ایمیل خود استفاده کنید. این ابزارها به شما کمک خواهند کرد تا تقویم خود را برنامه‌ریزی کرده و یادآوری های لازم را دریافت کنید.

 

حال در اینجا چند روش برای ارائه موضوعات ذکر شده است:

  • بررسی کنید رقبای شما چه کاری انجام می دهند و سپس مواردی منحصر به فرد به پست های خود اضافه کنید.

 

  • از مخاطبان خود بپرسید که چه نوع پست هایی را بیشتر دوست دارند و برایشان کاربردی است و همچنین به متداول ترین سؤالات آنها پاسخ دهید و به گونه ای مطالب را بیان کنید که برای آنها جالب و قابل توجه باشد.
    همچنین می توانید از طریق گوگل به موضوعات مورد علاقه آنها دسترسی پیدا کنید.( که حتی گوگل یک ابزار رایگان را نیز به این کار اختصاص داده است.)

 

۴) یاد بگیرید که چگونه برای اینترنت بنویسید:

نکته دیگری که دانستن آن برای وبلاگ نویسان جدید بسیار مهم است، این است که وبلاگ نویسی نیاز به یک فرمت متفاوت از هر نوع نوشتن دیگر دارد.

ممکن است شما یک داستان نویس عالی باشید که این موضوع به شما کمک می کند تا علاقه خوانندگان خود را حفظ کنید. اما برای فشرده سازی مطالب ، باید به روشی را که مردم در اینترنت می خوانند، بنویسید.

 

در رابطه با این موضوع، در اینجا چند نکته را بیان می کنیم:

  • عناوینی عالی ایجاد کنید. عنوان به دو دلیل مهم است. ابتدا ، به Google می گوید پست شما در مورد چیست ، بنابراین حتما کلمه کلیدی خود را وارد کنید. دوم ، این  کلمات دقیقاً به خواننده شما می گوید که پست شما درمورد چیست و به آنها کمک می کند در صورت تمایل برای ادامه خواندن آن ، تصمیم بگیرند.

 

  • مهمترین موارد را اول قرار دهید. خواننده به طور متوسط ۹۶ ثانیه وقت خود را صرف خواندن یک پست وبلاگ می کند. این آمار بدان معنی است که برای رسیدن به مطالب خوب نباید منتظر پایان باشید. مهمترین موارد را همان ابتدا قرار دهید.

 

  • پست های خود را اسکن کنید. عجیب و خسته کننده خواهد بود اگر یک رمان دارای یک سری علائم و عناوین باشد ، اما برای وبلاگ ها بسیار جذاب است. هنگام نوشتن در اینترنت ، مطالب خود را تا حد ممکن با عناوین ، زیرنویسها و علائمی مثل نقطه ویرگول شکسته کنید. این استراتژی باعث می شود خوانندگان بتوانند به سرعت مروری بر مطالب وبلاگ شما داشته باشند.

 

  • از تصاویر استفاده کنید نه تنها تصاویر جالب و فابل توجه هستند ، بلکه افراد می توانند در نگاهی کلی منظور شما را درک کنند. علاوه بر این ، مردم می توانند ۶۵٪ از محتوای تصویری را که تقریباً سه روزقبل مشاهده کرده اند به یاد بیاورند. Infographics و فیلم ها نیز ابزارهای قدرتمندی برای تکمیل پست های وبلاگ شما هستند.

 

  • وبلاگ نویسان معمولاً نوعی انگیزه برای به اشتراک گذاری اطلاعات در اینترنت دارند. به عبارت دیگر ، آنها می خواهند خوانندگان کاری انجام دهند. نگران نباشید که دقیقاً چگونه به کاربران خود باید بگویید می خواهید آنها را عملی کنند. پس جهت ارتباط راهی برای تماس قرار دهید برای مثال شماره تماس خود را بر روی وبلاگ قرار دهید تا در صورت نیاز و ایجاد مشکل بتوانند با شما تماس بگیرند.

 

  • جهت بهبود سئوی وبلاگ خود، در کل پست خود و در عنوان ، به مقدار قابل توجهی  از کلمه کلیدی استفاده کنید ولی دقت داشته باشید که در استفاده از آن تناسب را رعایت کنید.

امیدوارم از این مقاله لذت برده باشید و مطالب آن برایتان کاربردی و مفید بوده باشد.

برچسب ها: سئو وبلاگ

ارسال دیدگاه جدید