
۸ اشتباه در وبلاگ نویسی
بازاریابی محتوا ، یک صنعت ۴۰۰ میلیارد دلاری است و وبلاگ نویسی سهم قابل توجهی در این صنعت دارد. وبلاگ نویسی نه تنها یک روش مناسب برای ایجاد تغییرات بزرگ است ، بلکه روشی است که به افزایش ترافیک سایت شما کمک میکند. در حالی که وبلاگ نویسی یک روش عالی و تاکتیکی قابل اعتماد برای بازاریابی دیجیتال است ، اما نکات کلیدی قبل از ایجاد سایت و وبلاگنویسی وجود دارد. به عبارتدیگر، استراتژیهایی وجود دارد که میتوانید با استفاده از آنها بازدید سایت خود را افزایش دهید. همچنین اشتباهاتی وجود دارد که باعث میشود Google Analytics متوجه آن ها شود. در این مقاله با ما همراه باشید تا به شما عزیزان ۸ اشتباه مهم در وبلاگنویسی در سال ۲۰۲۱ که باید از آنها اجتناب کرد و نکات کلیدی قبل از ایجاد سایت را توضیح دهیم.
۱_ انتخاب نام دامنه نامناسب :
یکی از اولین کارهایی که هنگام شروع وبلاگ نویسی انجام می دهید انتخاب نام دامنه است. نام دامنه شما همان آدرسی است که جستجوگران برای یافتن وب سایت شما در مرورگر خود تایپ می کنند. به عنوان مثال ، نام دامنه در شتابان هاست ، blog.shetabanhost.com است. انتخاب نام دامنه مناسب از همان ابتدا بسیار مهم است تا افراد بتوانند سایت شما را به راحتی پیدا کنند. در اینجا نکاتی وجود دارد که به شما در انتخاب نام دامنه کمک می کند:
- یک نام دامنه در دسترس انتخاب کنید. هنگامی که برای میزبانی وب در شتابان هاست ثبت نام می کنید ، یک نام دامنه رایگان دریافت می کنید. برای یافتن اسامی موجود می توانید در اینجا جستجو کنید. اگر ورژن dot com نام دامنه مورد نظر شما در دسترس نیست ، یک دامنه دیگر را در نظر بگیرید.
- نام دامنه ساده باشد. هرچه نام دامنه شما کوتاه تر باشد ، به خاطر سپردن آن برای افراد راحت تر خواهد بود. همچنین نباید از کلماتی که معمولاً افراد در آن ها غلط املایی دارند ، استفاده کرد. در آخر ، به یاد داشته باشید که چند کلمه در کنار هم چگونه به نظر می رسند. شما نمی خواهید کسی نام دامنه شما را اشتباه متوجه شود زیرا معنی آن بیش از یک چیز است.
- نام تجاری خود را انتخاب کنید. اگر برند خودتان هستید ، بهترین نام دامنه برای انتخاب نام کسب و کار ، برند خودتان است.
۲_ عدم انتخاب یک شرکت معتبر میزبانی وب :
میزبانی وب ، سرویسی است که باعث میشود وب سایت شما در اینترنت ظاهر شود ، از اطلاعات شما محافظت میکند و موجب افزایش سرعت سایت شما میشود. در حالی که چندین شرکت میزبانی وب در دسترس هستند ، اما همه خدمات یکسانی را ارائه نمیدهند. شرکت های برتر میزبانی خدمات زیر را ارائه میدهند:
- چندین گزینه میزبانی برای برآوردن نیازهای خاص شما (به عنوان مثال ، هاست اشتراکی ، هاست اختصاصی ، میزبانی VPS ، میزبانی وردپرس و غیره)
- پهنای باند نامحدود
- گواهینامه رایگان SSL
- نام دامنه رایگان
- فضای ذخیره سازی نامحدود
- ثبت دامنه
- ضمانت ۹۹ درصدی up-time
ممکن است شرکت میزبانی وب نامعتبری را انتخاب کنید ، این مسئله باعث ایجاد مشکل در زمان load وبسایت ، امنیت وب سایت و فضای ذخیره سازی آن می شود.
۳_ عدم استفاده از وردپرس :
وردپرس محبوبترین سیستم مدیریت محتوا است. بیش از ۴۰ درصد وبسایتهای جهان با وردپرس کار میکنند که بیش از ۶۴ درصد از سهم بازار را تشکیل میدهد. میپرسید چرا وردپرس اینقدر محبوب است؟ CMS نه تنها مدتهاست که وجود دارد ، بلکه ثابت شده است که رابط کاربری خود را به مرور و مداوماً با روشهایی که استفاده از آن را آسان تر میکند ، بهبود میبخشد. وردپرس به خوبی توسعه یافته است ، به آسانی قابل شخصی سازی و یک پلتفرم اپن سورس است. ساخت سایت وردپرس به قدری آسان است که افراد مبتدی نیز میتوانند از آن استفاده کنند. Kaitlyn Arford ، نویسنده Freelance ، به همین دلایل از وردپرس استفاده میکند. آرفورد میگوید: «وردپرس به من این فرصت را میدهد که یک وب سایت با طراحی خوب داشته باشم که امکان سفارشی سازی سطح بالایی را نیز فراهم میکند. وردپرس همچنین دارای قالب های حرفهای با هزینهای معادل ۵۰ دلار است و یک سیستم مدیریت محتوای عالی برای صاحبان کسبوکار جدید است.» ساخت سایت وردپرس فقط برای مبتدیان نیست. برخی از محبوبترین و پیچیدهترین وبسایتها با وردپرس کار میکنند (به عنوان مثال Skype، ِDisney و Yelp). بسیاری از وبسایتهای کوچکی که شروع به کار کردند اما به سرعت رشد نمودند ، بر روی وردپرس کار میکنند. متخصص وب سایت ، Raubi Perilli از Simply Stated میگوید که وردپرس ، CMS مناسب برای کسب و کارهایی است که به دنبال مقیاسپذیری هستند. او میگوید: «وردپرس پایه خوبی برای برندهای جدید است که میخواهند از سایتهای کوچک شروع کنند و همچنین بتوانند درحالی که رشد میکنند ، مقیاسپذیر باشند. وردپرس میتواند در کنار هر کسب و کاری رشد کند و با تغییر نیاز به راحتی سازگاری پیدا کند.» علاوه بر این ، وردپرس با تمام شرکتهای بزرگ میزبانی وب ادغام شده که نصب آن با یک کلیک را آسان میکند. نصب با یک کلیک به شما کمک میکند تا از دردسر راهاندازی یک وبلاگ جدید جلوگیری کنید. در اینجا بهترین توصیه ای که می توانیم ارائه دهیم این است که هنگام تحقیق ، زمان خود را ارزشمند بدانید تا تصمیم بگیرید که از چه وبلاگ هایی استفاده کنید نه اینکه از کدام سیستم مدیریت محتوا استفاده کنید. توصیه ما وردپرس و خرید هاست وردپرس است.
۴_ انتخاب یک تم ناخوشایند یا منسوخ شده :
همانطور که در بالا ذکر شد ، وردپرس یک پلت فرم اپن سورس است. این بدان معناست که هرکسی می تواند تم ها و افزونه هایی را برای استفاده شما ایجاد کند. مزیت آن این است که شما دسترسی رایگان و مقرون به صرفه ، به بسیاری از ابزارها را دارید. برای به دست آوردن طراحی زیبا و پیشرفت در عملکرد وب سایت خود ، نیازی به نحوه کد نویسی ندارید. فقط باید بدانید چگونه یک تم و افزونه را جستجو کنید و دکمه های نصب و فعال سازی را فشار دهید. در روی دیگر سکه ، همه توسعه دهندگان ، استعداد یکسانی ندارند و ممکن است تمی را انتخاب کنند که به درد نخور باشد. برخی از تم های وردپرس محدود ، قدیمی یا دارای قطعات کد غیر ضروری هستند که باعث می شود وب سایت شما به کندی اجرا شود. بهترین گزینه این است که از ابتدا یک تم وردپرس خوب انتخاب کنید. تمی را انتخاب کنید که شامل موارد زیر باشد:
- قابل شخصی سازی
- سریع
- سازگار با تلفن همراه
- سازگار با سئو
- پاسخگو
- سازگار با همه مرورگرها
- مرتبا به روز رسانی شود
به ندرت اتفاق می افتد که در پیشنهادات تم وردپرس اشتباهی رخ دهد. سایر تم ها برای بررسی شامل Divi، Elementor و Ultra است.
۵_ عدم انتشار مداوم :
چند سال پیش ، در یک همایش یادگیری نوشتن ، با وبلاگ نویسان بسیار موفقی همراه بودم. تیم Six Sisters در این همایش بودند و در مورد وبلاگ نویسی صحبت کردند. توصیه آنها این بود که به طور مداوم مقاله منتشر کنید. این بدان معنا نیست که شما مجبورید هر روز محتوا منتشر کنید. برای خوانندگان مهم نیست که چند مدت یکبار محتوا منتشر میکنید تا زمانی که الگوی پستگذاری داشته باشید. آنها فقط میخواهند بدانند چه زمانی میتوانند محتوای جدیدی از شما انتظار داشته باشند و شما نیز به قول خود عمل کنید. به یاد داشته باشید، نوشتن پستهای تحقیقشده ، مفید و جذاب بهتر از این است که روزانه هر مطلبی بگذارید.
۶_ برای مخاطبان خود نمی نویسید :
بهترین راه برای جلب توجه مداوم مخاطبان خود ، نوشتن درباره موضوعات مورد علاقه آنها است نه شما. برای یافتن مخاطب مورد نظر خود ، به پایگاه مشتری فعلی خود نگاه کنید. برای تعیین مشخصات جمعیت ، علایق ، شبکههای اجتماعی مورد علاقه ، الگوهای رفتاری و تصمیمات خرید ، از CRM ، دادهها و تحقیقات بازار استفاده کنید. مهم تر از همه این است که ، عمیق تحقیق کنید تا متوجه شوید که سوالات خوانندگان شما چیست. از خود بپرسید که مشتریان شما چه مشکلی دارند و سپس پستهایی بنویسید که بیانگر و پاسخگوی آن سوالات باشد. وقتی روی نوشتن پست های وبلاگ برای سرگرمی ، آموزش یا ارتباط با مخاطبان هدف خود متمرکز باشید ، افزایش ترافیک را مشاهده خواهید کرد.
۷_ پستهای خود را برای جستجو بهینه نمیکنید :
هدف اصلی یک وبلاگ ایجاد ارتباط هدفمند با خوانندگان شما است. همانطور که در بالا ذکر شد ، موضوعاتی که انتخاب میکنید باید مورد توجه مخاطبان شما قرار گیرد. با این حال ، یادآوری این نکته نیز ضروری است که اگر جستجوگران اینترنتی نتوانند محتوای شما را پیدا کنند ، به درد هیچ کس نخواهد خورد. چندین روش برای به دست آوردن بازدید بیشتر وجود دارد اما بهینه سازی پست های خود برای جستجو یکی از بهترین راههاست. آمار سئو زیر را در نظر بگیرید:
- جستجوی ارگانیک گوگل ۵۹٫۲ درصد از ترافیک وب جهان را شامل میشود.
- اولین نتیجه در گوگل تقریباً ۳۲ درصد از کل کلیک ها را به خود اختصاص می دهد.
- شرکتهایی که وبلاگ مینویسند ۹۷ درصد بک لینک بیشتری به سایت خود دریافت میکنند.
لیستهای جستجوی ارگانیک مهم هستند. اگر میخواهید گوگل محتوای شما را پیدا و index کند ، باید بهترین روشهای سئو برای وبلاگ نویسان را یاد بگیرید. یک راهنمای عالی در مورد چگونگی بهینه سازی وبلاگ جدید خود برای سئو وجود دارد. برای بهینه سازی پستهای فردی ، بهترین روشهای سئو را بیاموزید و افزونه Yoast SEO WordPress را نصب کنید.
۸_ استفاده نکردن از شبکههای اجتماعی برای تبلیغ وبلاگ خود :
اگرچه آمار نشان میدهد نتایج جستجوی ارگانیک ۳۰۰ درصد بیشتر از رسانههای اجتماعی موجب افزایش ترافیک سایت میشود اما به این معنا نیست که رسانههای اجتماعی کارایی و ارزش بالایی ندارند. شبکه های اجتماعی یکی از محبوب ترین روش هایی است که مردم ، محتوا را مصرف و به اشتراک می گذارند و مخاطبان جهانی نیز زیاد هستند. آمار نشان میدهد که تعداد کاربران شبکه های اجتماعی تا سال ۲۰۲۵ به ۴٫۴۱ میلیارد نفر افزایش می یابد. اگر مخاطب زیادی ندارید ، میتوانید با تبلیغات در شبکههای اجتماعی میزان بازدید وبلاگ را افزایش دهید. ارزش وقت شما را دارد که از طریق تبلیغات فالوورهای جدیدی جذب کنید. این مورد را درنظر بگیرید که پس از دنبال کردن یک شرکت جدید در شبکههای اجتماعی ، مصرف کنندگان نیز با نام تجاری درگیر خواهند شد و به آن برند توجه بیشتری میکنند. در واقع، ۹۱ درصد از فالوورهای جدید از وبسایت برند بازدید خواند کرد و ۸۹ درصد از آن ها خرید میکنند و ۸۵ درصد از آن ها برند را به دیگران پیشنهاد میدهند. در حالی که به طور معمول پستهای خود را در Facebook ،LinkedIn ،Twitter و Pinterest به اشتراک میگذارید ، فراموش نکنید که میتوانید ازپلتفرم های جدید برای هدایت بازدیدکنندگان به وبلاگ خود نیز استفاده کنید. با تبلیغ محتوای وبلاگ خود در Snapchat و TikTok با جمعیت Gen Z همراه شوید.
جمع بندی :
بعد از ساخت سایت وردپرس و خرید هاست پرسرعت ، باید به فکر افزایش رتبه سایت خود باشید. وبلاگ نویسی یکی از بهترین روشها برای افزایش رتبه سایت و جلب مشتری به وب سایت و تعامل با خوانندگان جدید است. با این حال ، هنگام ایجاد وبلاگ جدید ، تلاش کنید تا از انجام رایج ترین اشتباهات وبلاگ نویسی دوری نمایید. بعد از خرید هاست پرسرعت از شتابان هاست ، وبلاگ خود را به آسانی ایجاد کنید. شتابان هاست میزبانی مقرون به صرفه ، قابل اعتماد و ایمنی را ارائه میدهد. همین حالا پلن های میزبانی وب ما را بررسی کنید.
امیدواریم مطالب مورد پسند بوده و از آن بهره لازم را برده باشید. خوشحال میشویم نظرات و سوالات خود را در قسمت دیدگاه به اشتراک بگذارید و ما را در شتابان هاست همراهی کنید.😊
ارسال دیدگاه جدید